Njoftime

Rrjeti i Cesab Europe rritet në 120

Cesab Material Handling Europe po kremton një rritje të fortë në të gjithë rrjetin e saj, me 120 tregtarë ekskluzivë të CESAB-it që tani përfaqësojnë markën në 23 vende dhe disa takime dhe promovime të reja, të realizuara pranë selisë qendrore të saj.
Lexo akoma