Pirunë transportues elektrikë

Pirunët transportues elektrikë CESAB janë projektuar për përdorime me intensitet të ulët deri tek i lartë ku manovrueshmëria, besueshmëria dhe siguria janë kërkesa kyçe. Gama CESAB e Pirunëve transportues Elektrikë i përshtatet një game të gjerë përdorimesh të tilla, si industria, magazinat dhe dyqanet.

cesab stacker truck s100

S100: Modele me intensitet të ulët

E përdorur në dyqanet ushqimore dhe me pakicë, zyra, magazina dhe industrinë prodhuese, Seria CESAB S100 është një zgjedhje e shkëlqyer për përdorime me intensitet të ulët dhe në zona të kufizuara.

Karreli ngritës CESAB S110 mund të përdoret për transportimin e ngarkesave në largësi të shkurtra dhe si vendosje në lartësi të ulëta ngritjeje, si dhe përdoret si plan pune ergonomik i rregullueshëm në lartësi në operacionet e mbledhjes dhe të ndarjes në lloje.

Informacione të mëtejshme
cesab stacker truck s200

S200: Manovrim pa vështirësi i paletave

Kur bëhet fjalë për nevojat e operacioneve të këmbësorëve, gama e karrelëve ngritës elektrikë CESAB S200 do të thotë biznes. Me dizajnin e tij kompakt që përfshin një shasi të rrumbullakosur dhe një timon të montuar në qendër, gama S200 ofron një manovrueshmëri të shkëlqyer për lëvizjen me të vërtetë të lehtë të paletave.

Nga shitja me pakicë deri te shitja me shumicë, nga prodhimi deri te shpërndarja, gama e karrelëve ngritës elektrikë CESAB S200 ofron një zgjidhje fleksibël për të gjitha përdorimet nga këmbësorët, me opsionin e një platforme të përmbysshme dhe një timon të vetëm, nëse kompania juaj kërkon largësi më të gjata udhëtimi (modelet nga 1.0-1.4 t).

Informacione të mëtejshme
cesab stacker truck s300

S300: Versatility meets performance

Gama CESAB S300 i sjell performancë të rëndë gamës së karrelëve ngarkues me motor CESAB.

Me një lartësi ngritjeje deri në 6 m, një kapacitet ngritjeje deri në 2000 kg dhe një shpejtësi maksimale prej 10 km / h, gama CESAB S300 është përsosmërisht në vendin e duhur në operacionet më të vështira të lëvizjes së paletave dhe pirunëve ngritës.

Si standard, një sërë funksionesh të gamës, ndër të cilat reduktimi automatik i shpejtësisë në kthesë dhe në drejtim, ndihmojnë për të parandaluar lëndimet nga tendosja dhe për të mbështetur rendimentin.

Informacione të mëtejshme