Çfarë produkti më nevojitet?

0
0 mm
13000
1000
1000 kg
8500
Shikojini të gjitha produktet

"Secili prej operatorëve tanë ka një mendim jashtëzakonisht pozitiv për mënyrën se si punon karreli i markës Cesab dhe se si kujdeset për materialet tona. Xhamat tanë të makinave duhet të transportohen me kujdes dhe me saktësi dhe mallrat duhet të manovrohen në lartësi dhe piruni ngritës Cesab ka dorëzuar vazhdimisht në të dyja fushat."

Znj. von Koenigsegg, Koenigsegg

"Kompaktësia e karrelëve Cesab, së bashku me besueshmërinë e tyre dhe shikueshmërinë e lartë falë shtyllës mbështetëse, i ka bërë ata një plotësim i shkëlqyer në veprimtarinë tonë të lëvizjes së materialeve. Drejtuesit e mjeteve tona janë shumë të kënaqur me flotën e re, të cilën e konsiderojnë të lehtë për t’u përdorur dhe komode."

Jos Bruijstens Drejtues Operativ, Peijnenburg
Gavin Grant, Freightroute

"Nevojat tona operative 24-orëshe nënkuptojnë se shërbimi dhe mbështetja janë shumë të rëndësishme dhe nuk ka vend për dështim. Unë besoj se njohja e Hitec për operacionet tona, shërbimi dhe mbështetja e tyre dhe cilësia e produktit Cesab kanë krijuar një paketë të shkëlqyer mbështetjeje të plotë që funksionon."

Gavin Grant, Drejtor Menaxhimi, Freightroute