Karrelë elektrikë me 3 rrota

Me gamat e veta të karrelëve elektrikë CB me 3 rrota, CESAB ju ofron një manovrueshmëri të një klasi të lartë, të kombinuar me një dizajn kompakt për t'iu përgjigjur përdorimeve të ndryshme.

three wheel electric cesab forklift b200 operated in the warehouse

B200: Kompakt dhe i manovrueshëm

Seria CESAB B200* me tri rrota me tërheqje të pasme është një mjet i shkëlqyer manovrimi, i cili kombinon përmasat minimale, qëndrueshmërinë optimale dhe performancën e jashtëzakonshme.

Informacione të mëtejshme
three wheel electric cesab forklift b315 operated in the warehouse

B300: Kompakt dhe i fuqishëm

Me të gjithë pirunët e rinj ngritës me 3 rrota CESAB B300 ju nuk do ta keni më të nevojshme të bëni  zgjedhjen ndërmjet manovrimit dhe performancës. Ju mund t'i keni që të dyja ato.  Falë motorëve të fuqishëm 48 volt AC, CESAB B300 sjell një performancë të jashtëzakonshme që ju ndihmon të rrisni rendimentin.

Performanca e lartë plotësohet nga një dizajn kompakt, i cili në sajë të një shasie më të shkurtër dhe të gomave drejtuese më të vogla, do të thotë se CESAB B300 ofron një manovrueshmëri të jashtëzakonshme edhe në hapësira të kufizuara.

Informacione të mëtejshme