Karrelë ngritës të mbledhshëm

CESAB është krenar t’ju prezantojë një gamë karrelësh të mbledhshëm të përparuar, të projektuar në mënyrë inteligjente për të ofruar rendimentin maksimal, karakteristika të jashtëzakonshme drejtimi dhe siguri për operacionet e lëvizjes së materialeve tuaja.

cesab reach truck r100

R100: Funksionalitet inteligjent

Forma ndjek funksionin - CESAB R100 është një karrel i mbledhshëm praktik dhe i lehtë për t’u përdorur, i cili është projektuar për të ofruar një manovrueshmëri të lartë, besueshmëri dhe siguri për operacionet e lëvizjes së materialeve.

CESAB R100 shfrytëzon në maksimum dizajnin ergonomik inteligjent. Lartësia e rregullueshme e dyshemesë, tastierat e kontrollit dhe ndenjësja bëjnë të mundur që karreli t’i përshtatet personit që ndodhet prapa komandave, sepse një operator që punon në kushte komode është një operator me më shumë rendiment.

Informacione të mëtejshme
cesab reach truck r200

R200: Dizajn kompakt, performancë e lartë

Gama e re CESAB R200 është krijuar për të ofruar një rendiment të jashtëzakonshëm në operacionet e lëvizjes së materialeve në mjedise pune potencialisht të kufizuara.

Dizajni i hijshëm dhe i hollë e bën atë të përsosur për situata të vështira që kërkojnë nivele të larta rendimenti dhe përdorime të tilla, si vendosja në blloqe dhe vendosja drejtpërdrejt në rafte.

Informacione të mëtejshme
cesab reach truck r300

R300: Modele me intensitet të lartë

Gama CESAB R300 garanton një rendiment të jashtëzakonshëm që nga dita e parë dhe për shumë vite të ardhshme. Çdo aspekt i çdo modeli të gamës është zhvilluar për të rritur rendimentin në lartësi të reja dhe madje edhe më të mëdha.

Një drejtues mjeti që punon në kushte komode dhe i sigurt është një drejtues me rendiment. Pra, në mënyrë që të përftoni rendimentin maksimal nga personi që qëndron prapa kontrolleve, janë integruar komoditeti dhe lehtësia e funksionimit në çdo aspekt të dizajnit ergonomik të CESAB R300.

Informacione të mëtejshme