Karrelë motorikë

Karrelët me djegie të brendshme CESAB janë të disponueshëm me një konvertues çifti ose transmetimi hidrostatik. Kapacitetet nominale shkojnë nga 1500 deri në 3500 kg. Që të dyja seritë mund të përballojnë vështirësitë dhe përplasjet në punën e përditshme. Të fuqishëm dhe të besueshëm!

Cesab M300H engine truck

M300H: Më e mira është edhe më e mirë

Karreli i sigurt ngritës CESAB M300 me kundërpeshë tani është i disponueshëm me një motor hidrostatik. Seria quhet CESAB M300H Series dhe zëvendëson serinë e vlerësuar Drago Series. Në qendër të këtij modeli të ri është një bosht motori hidrostatik me komponentë nga Bosch-Rexroth.

CESAB M300H ofron një manovrim të fuqishëm dhe të përpiktë me ndërrim të shpejtë të drejtimit të motorit për një produktivitet më të mirë. Efekti i frenave automatike, kur shkëputet këmba nga pedali i gazit, mundëson manovrim të thjeshtë dhe garanton një kontroll të përkryer mbi rampa. CESAB M300H ka tre parametra të paracaktuar të efektshmërisë dhe përshtatet automatikisht me aftësitë e shoferit.

Informacione të mëtejshme

M300: Testojeni

Mijëra orë kërkimesh, zhvillimesh dhe testimesh të rrepta kanë kontribuar që gama e re CESAB M300 të bëhet një karrel të cilit kompania juaj mund t’i besojë sa herë që e përdor.

Ju do të shihni menjëherë se një CESAB M300 është një karrel cilësor.  Cilësia e shkëlqyer e ndërtimit të çdo karreli është konfirmuar nga panelet e forta anësore prej çeliku dhe nga karroceria e formuar në mënyrë të përkryer, e dizenjuar për të mbrojtur jo vetëm operatorin, por edhe investimin tuaj gjatë gjithë jetës së tij të punës.

Informacione të mëtejshme