CE Low lifting hand pallet truck Cesab

CE

Modele ngritjeje të ulët

Gama e pirunëve për ngritje të ulët me dorë CESAB (kapacitet që shkon nga 2.0 deri në 3.0 ton) përfshin versione dhe konfigurime të ndryshme për të përmbushur kërkesat e tregut, si një version i frenit të dorës, një version me me ngritje të shpejtë dhe modele me pirunë të ulët.

Versioni me ngritje të shpejtë, për shembull, ofron si rendiment të lartë, ashtu edhe më pak sforcim për operatorin. Me vetëm 2 goditje, një grup pompe me ngritje të shpejtë u bën të mundur pirunëve të arrijnë te paleta (goditja 1) dhe ta ngrenë paletën (goditja 2).

Specifikimet

Modelet CE200L
Kapaciteti i Vlerësuar 2000 kg
Lloji Pirunë të ulët
Lartësia minimale e pirunit 55 mm
Gjerësia mbi pirunë 520/685 mm
Gjatësia e pirunit 800 – 1220 mm
Modelet CE230 CE230U CE230Q CE230X
Kapaciteti i Vlerësuar 2300 kg 2300 kg 2300 kg 2300 kg
Lloji - Pirunë të ulët Ngritje e shpejtë Fren dore
Lartësia minimale e pirunit  
85 mm 75 mm 85 mm 85 mm
Gjerësia mbi pirunë 370 – 1500 mm 370 – 1500 mm 370 – 1500 mm 370 – 1500 mm
Gjatësia e pirunit 600 – 3500 mm 600 – 3500 mm 600 – 3500 mm 600 – 3500 mm
Modelet CE300
Kapaciteti i Vlerësuar 3000 kg
Lloji -
Lartësia minimale e pirunit  
55 mm
Gjerësia mbi pirunë 520/685 mm
Gjatësia e pirunit 900 – 1830 mm

Studim i rasteve të ngjashme